Vanaf 6 juni weer kindernevendienst en meer kerkgangers

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen vanaf 5 juni kunnen we in onze kerk weer met meer mensen samenkomen; maximaal 60 kerkgangers, inclusief kinderen. Ook wordt er weer kindernevendienst gegeven.
En niet onbelangrijk: Na de dienst kunnen we met elkaar buiten koffiedrinken.
Het aanmelden is nog wel noodzakelijk: jaikwil.kerkgs@gmail.com. Ook alle andere bekende coronamaatregelen zoals deze onder andere in Kontakt van mei/juni staan beschreven, zijn nog steeds van toepassing.

Vanaf 23 mei 2021 weer kerkdiensten met maximaal 30 kerkgangers/Aanmelden verplicht Vanaf 23 mei 2021 weer kerkdiensten met maximaal 30 kerkgangers/Aanmelden verplicht

Vanaf Pinksterzondag, 23 mei, worden eindelijk weer kerkdiensten gehouden. Vooralsnog zijn er elke zondag 30 kerkgangers welkom en wordt de samenzang weer verzorgd door voorzangers. Verder zijn dezelfde coronamaatregelen van toepassing als in 2020.

Aanmelden voor de kerkdiensten is verplicht en kan in de week voorafgaand aan de betreffende zondag tot zaterdag 18.00 uur per e-mail: jaikwil.kerkgs@gmail.com. Zonder tegenbericht kunt u ervan uitgaan dat u dan van harte welkom bent.
Als u geen e-mail hebt, kunt u zich telefonisch aanmelden bij Folkert en Nies van der Molen 0512-352351 op de donderdag- of vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur.
Voorafgaand aan de dienst zijn alleen de zijingangen van de kerk open. Dit geldt zowel voor de kerkgangers als degenen die aan de dienst meewerken. Verder is de hoofdingang dicht in verband met de renovatie van de kerktoren.
Alle diensten zijn ook te beluisteren via www.kerkomroep.nl/#/kerken/10497.

Nieuwsbrieven/links Nieuwsbrieven/links
lees meer ยป